Нересницька громада
Закарпатська область, Тячівський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 03.12.2021 14:48
Кількість переглядів: 789

Нересницька сільська рада Тячівського району Закарпатської області оголошує конкурс  з відбору суб’єктів оціночної діяльності  для проведення незалежної оцінки об’єктів оренди

  Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості для розрахунку розміру орендної плати для продовження договору оренди та здачі майна в оренду.

      Інформація про об'єкт оцінки  

    Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається із:

конкурсної пропозиції – пропозиції учасника конкурсу щодо вартості робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку їх виконання;

підтвердних документів: заява про участь у конкурсі; документи в яких зазначено правовий статус претендента, склад оцінювачів, які безпосередньо виконуватимуть роботи з оцінки; документи, що підтверджують право на виконання таких робіт (Додаток № 3 до Положення);

інформації про претендента: документів щодо практичного досвіду виконаних робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (Додаток № 2 до Положення).

     Замовник робіт з оцінки: Нересницька сільська рада Тячівського району Закарпатської області.

      Платник робіт з оцінки: орендар або потенційний орендар.                    

     Конкурс відбудеться через 15 календарних днів після опублікування цієї інформації на сайті Нересницької сільської ради.

Попередня дата проведення конкурсу 20 грудня  2021 року о 9:30 за київським часом за адресою:  с. Нересниця, вул. Грушевського, 25.

Конкурсна документація подається в Нересницьку сільську раду Тячівського району Закарпатської області за один робочий день до оголошеної дати проведення конкурсу (включно), за адресою: с.Нересниця, вул.Грушевського,25.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано