Нересницька громада
Закарпатська область, Тячівський район

УВАГА!!! Заборонена стихійна торгівля з рук на вулицях, зупинках, пішохідних доріжках, тротуарах, газонах, перехрестях, прилеглих ділянках до житлових будинків, з машин та інших невстановлених та спеціально необладнаних місцях на території громади.

Дата: 10.01.2022 13:50
Кількість переглядів: 1651

У В А ГА!!!

Шановні приватні підприємці та мешканці Нересницької громади, згідно рішення четвертої сесії VIII скликання Нересницької сільської ради від 17.11.2021 року за № 991, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Кодексу України про адміністративні порушення та вимог «Ветеринарно-санітарних правил для ринків», з лютого місяця 2022 року заборонена стихійна торгівля з рук на вулицях, зупинках, пішохідних доріжках, тротуарах, газонах, перехрестях, прилеглих ділянках до житлових будинків, з машин та інших невстановлених та спеціально необладнаних місцях на території громади.

В разі порушення вимог даного рішення Нересницька сільська рада залишає за собою право на притягнення порушника до відповідальності згідно чинного Законодавства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано