A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нересницька громада
Закарпатська область, Тячівський район

ЗУСТРІЧ З ВОЇНАМИ-ЗАХИСНИКАМИ

Дата: 02.12.2022 09:40
Кількість переглядів: 137

            2 грудня у Тернівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів проходила зустріч військових з учнями 10-11 класів. Зустрітися з дітьми з передової приїхали воїни Варвашевич Петро Петрович та Джуган Петро Федорович, а також представники Нересницької територіальної громади Кустрьо В.Ю., Фіцай М. М., Русин Р.І., Бенко М. В., Дем'янчук М.М.

          Відкрила захід директор Тернівського освітнього закладу Палінкаш О. М. Вона представила наших захисників і запросила всіх до спілкування. Бесіда з учнями пройшла у невимушеній обстановці. Під час зустрічі діти дізналися багато нового і цікавого від запрошених гостей. Відповідаючи на запитання, воїни намагалися в доступній формі розповісти про свої солдатські будні, про те, як йшли в наступ і боронились, про солдатську дружбу і про все, що цікавило дітей.

          Старшокласників закликали в майбутньому обирати професію військового, бути розумними, сміливими і мужніми, ревно оберігати те, за що борються наші незламні борці.

Запрошені воїни почули слова подяки і шани та отримали пам'ятні подарунки від педагогічного та учнівського колективів за їхню мужність, силу волі, витривалість.

 

          Приємним сюрпризом стали прочитані ученицею 11 класу віршовані рядки, які присвятила шанованим солдатам вчителька нашої школи, поетеса Марина Лавришин. Концертом-експромтом порадували гостей маленькі п'ятикласники.

               Наприкінці зустрічі військові та гості зробили пам'ятні фото з учнями та колективом освітнього закладу. Справді, коли бачишся з людьми, які зараз пишуть історію нашої Батьківщини, переконуєшся, що український народ вистоїть і неодмінно переможе!

                Слава Україні та її захисникам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано