Нересницька громада
Закарпатська область, Тячівський район

2 грудня у Новоселицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч учнів з військовим-земляком.

Дата: 02.12.2022 12:33
Кількість переглядів: 184

          Щирим і хвилюючим було спілкування. Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави, серце пронизує гордість та непохитна віра у перемогу. Саме такі заходи, на прикладах наших земляків, дозволяють побачити, що "патріот" – це не просто "слово".

           Учнів-старшокласників закликали підтримувати наших Захисників і в майбутньому обирати професії військових, бути мужніми, сміливими і ставати на захист України.

          В знак подяки учні подарували почесному гостю намальовані патріотичні малюнки, листи та прапор, а педагоги зібрали кошти та невеликі подарунки, які Захисник передасть своїм побратимам.

 

          Хочемо віддати  повагу всім, хто відстоює сьогодні незалежність українського народу та суверенітет української держави. Дорогі наші Захисники, ми пишаємося Вами, захоплюємося Вашою відвагою, щиро вдячні Вам за вашу відданість, незламність і силу духу. Ви втілюєте мужність, силу та героїзм Захисників рідної землі в нелегкі для України часи.

          Адже саме зараз, Ви стали тими, хто віддавали і віддають життя заради України та її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

 

           Герої не вмирають!    Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано