Нересницька громада
Закарпатська область, Тячівський район

06 грудня 2023 року відбулось засідання координаційної ради з реалізації заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі.

Дата: 06.12.2023 16:06
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Відбулося засідання з питання щодо проведення заходів з протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі й допомоги постраждалим від домашнього насильства та відповідальності всіх служб не тільки під час проведення акції «16 днів проти насильства», а й протягом року.

 

Присутні представники органів та служб, до повноважень та компетенції яких належить захист, підтримка та допомога особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі, а також насильства відносно дітей, обговорили реалізацію плану заходів, що його було розроблено перед проведенням акції.

 

Також визначили шляхи та напрямки подальшої реалізації Закону України "Про запобігання та протидію домашнього насильства" та постанови КМУ від 22.08.2018р. Nº 658 "Про затвердження Порядку взаємодії субʼєктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі".

Посилання на відео:

https://www.facebook.com/share/vSTUm1NoJzrKG2rp/?mibextid=WiMSqg



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано