A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нересницька громада
Закарпатська область, Тячівський район

В Нересницькій територіальній громаді відбулося відкриття Молодіжного ХАБу

Дата: 07.12.2023 16:34
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Це стало можливим завдяки проєкту   «ЛЮДСЬКИЙ ВИМІР - ІНКЛЮЗИВНІ ДАНІ ДЛЯ СТАБІЛЬНОСТІ ТА РОЗВИТКУ» за фінансової підтримки Уряду Канади через Міжнародну організацію з міграції. Де наша громада отримала кошти на облаштування простору для молоді. В рамках проєкту були закуплені музичні інструменти, сучасні комфортні меблі, технічне оснащення, спортивний інвентар та багато іншого.

До цього дня був пройдений довгий шлях від навчань по збору та опрацюванню даних до вже практичного використання набутих навичок в роботі.

Молодіжний простір в Нересницькій ТГ забезпечить молоді нашої громади платформу для розвитку, комунікації  та втілення нових ідей.

Це був старт для молодіжного руху в нашій громаді, ми впевнені, що незабаром на нас чекає ще багато ініціатив і проєктів, які наша молодь втілить у життя.

Урочисте відкриття пройшло в творчій і теплій атмосфері, де молодь представила свої творчі ініціативи серед яких були і два новостворені проєкти:

Молодіжний гурт у складі Вікторія Гадайчук, Ольга Керецман, Марія Джуган, Павлюк Оксана та Миколи Плиска.

Та короткометражний відео-ролик «Нересницька громада крізь об’єктив», головним оператором та режисером якого став Павлюк Ростислав, за участі Гадайчук В., Павлюк О., Лар Д., Кубанової Д., Поковба О., Фіцай А.

В концерті також взяли участь:

  • Молодіжний вокальний ансамбль «Шовкова косиця», у складі Бердар Н., Івасюк Д., Заяць Ж., Гасинець Д., Павлюк К., Костевич Л.;
  • Інструментальний ансамбль, у складі Церкуник В., Шкорка Ю., Удич Л., Костевич А. та Котик М.;
  • Гурт, в складі Гадайчук В., Гадайчук М., Михайльо М.;
  • Вокальний дует, в складі Гадайчук В. та Плиска М.;
  • Фортепіанний дует, в складі Рошканюк Д. та Тяско Ю.

В Молодіжному ХАБі також пройшла виставка новорічних композицій ручної роботи закладів освіти Нересницької ТГ.

З вітальним словом виступили голова Нересницької сільської ради Василь Гасинець та  керівник регіонального офісу Міжнародної організації з міграції Максим Петров.

Ми щиро вдячні всім, хто долучився до організації цього заходу, а також тим, хто допомагав у облаштуванні цього простору. Це в першу чергу представникам проєкту «Людський вимір» та МОМ, керівництву Нересницької сільськіої ради, підприємцям Петру Михайльо, Василю Джуган,  та всім причетним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано